arrow
arrow
Byt vybudovaný v rámci developerského projektu se nachází v atraktivní lokalitě v těsné blízkosti zrekostruovaného holešovického pivovaru. Během výstavby mohli majitelé do projektu zasahovat a ovlivnit použité materiály, elektrické rozvody, některé vybavení i atypické prvky, jako např. stropní podhled v obývací části se zabudovaným nepřímým osvětlením. Zadáním pro návrh interiéru bylo použití přírodních odstínu v celém interiéru v kombinaci s moderním čistým designem. Majitelé do interiéru hledali zajímavé prvky navržené na míru prostoru místo klasických kusů nábytku. V obývacím pokoji a ložnici tedy firurují atypické sádrokartonové niky a výklenky sloužící jako úložné prostory. V interéru nechybí použítí zajimavých materiálu – nerezová mozaika v kuchyni, perleťová povrchová úprava na kuchýňkém ostruvku, designová tapeta v ložnici, to vše v kombinaci teplých dřevěných odstínů objevujících se na podlaze, dveřích a některém výbavení.
Lokalita: Holešovice, Praha 7
Realizace: 1 / 2010
Plocha: 90 m2